2nd International Conservation Symposium-Workshop

La segona trobada internacional organitzada pel CRIP (Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica) dels Hostalets de Pierola, juntament amb el Museu d’Història Natural de l’Smithsonian Institution de Washington (USA), els Museus Nacionals d’Escòcia, a Edimburg (UK) i el Museu d’Història Natural de Londres (UK).

Amb la col·laboració de l’Escola Superior Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC) i la Diputació de Barcelona.

Aquesta segona trobada internacional ha estat un gran espai per a la discussió i l’intercanvi d’experiències, molt dinàmics i rendibles, on els professionals de tot el món debaten i es reflectiran al voltant de la conservació i restauració de les col·leccions d’història natural, establint llaços de col·laboracions professionals i institucionals entre els participants.

International Conservation Symposium-Workshop of Natural History Collections, gràcies a la col·laboració amb el Journal of Paleontological Techniques que ha fet la publicació amb les contribucions dels assistents al 2nd ICSW.